ПОЗДРАВИТЕЛНО И БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

ДО ЕКИПА НА РЕГИОНАЛЕН ХОСПИС ГР. ДРЯНОВО

ОТ Д-Р ЕКАТЕРИНА ЛИЧЕВА

 

ЧЕСТИТА И БЛАГОДАТНА НОВА 2023 ГОДИНА!!

Пожелавам на целия екип от Регионален Хоспис гр. Дряново с управител г-жа Тодорова, всички медицински специалисти, санитарки и др. персонал да са много здрави, щастливи и все така мили,  отзивчиви, усмихнати  и всеотдайни в своята мисия – да помагат на тежко болните пациенти.

Тази социална услуга, стационирана в гр. Дряново е голяма придобивка за хората от общината и е много необходима при хора, нуждаещи се от грижи при невъзможно  самообслужване.

Моята майка д-р Веска Иванова е пенсиониран лекар, специалист АГ и след като пострада и не можеше да се самообслужва, сама поиска да бъде настанена в хосписа, за да доизживее дните си достойно с полагащите се на ниво медицински и санитарни грижи. Тук отпразнува с подобаващо тържество своя 90 годишен юбилей. Много е благодарна на целия персонал за полаганите за нея грижи /медицински, рехабилитационни и санитарки/. Винаги са мили ,любезни , отзивчиви и загрижени, като намират време  и за приятен разговор. Такива грижи трудно могат да се сравняват с грижите за тежко болни, обслужвани в къщи.

Г-жо Тодорова, Вие и целия Ви екип бъдете все така съпричастни, грижовни и всеотдайни и давайте любов, кураж  и лъч светлина в последните дни на тежкоболните хора!

Добре , че ви има!!!!

Благодаря от сърце!

РЕГИОНАЛЕН ХОСПИС гр. ДРЯНОВО.